PORTHOLIC Convertidor Wii a HDMI Wii2HDMI 720P, 1080P Full HD Adaptador con Cable HDMI con Salida de Audio de 3,5 mm y Puerto para Nintendo Wii HDTV Proyector Beamer Monitor Blanco PORTHOLIC

gold
9,69 € en
9,20 €
12,00 €

Comprar en Amazon
Nuestro consejo es comprar el artículo, está a buen precio!
  • ❤【Koop met Vertrouwen】Nota: no es compatible con Wii Mini. Alle producten van Portholic worden volledig getest voordat we onze naam aan hen. Maar als u een defecte (zoals golvende lijnen, geen geluid / beeld) of je hebt problemen met de adapter, neem dan contact met ons op in de eerste plaats om efficiënte klantenservice voor vervanging of andere hulp te krijgen.
  • 👍【Compatibele Wijze】Wii aan HDMI-video-omzetter ondersteunt Wii-spelconsole input en output volledige digitale HDMI 720p of 1080p video-en audioformaten; ondersteunt alle Wii-vertoningswijzen (NTSC480i, 480p, PAL576i). OPMERKING: de auto-instelling van de schermresolutie van sommige apparaten is 480i in plaats van 480p, die geen spellen bij 240p/480i over HDMI kan ondersteunen. Als u overschakelt naar de 480p-modus kunnen ze werken via HDMI.
  • 🔌【Plug en Play】 Plug and play met een HDMI-kabel om perfect realistische video/audio-effecten op uw HDTV/monitor weer te geven. Geen instelling en geen noodzaak om de drivers te installeren. Gewoon aansluiten van de Wii en sluit de HDMI direct in de monitor en BOOM genieten van de games met een optimale weergave.
  • 🎮【Fantastique expérience de jeu】Volledige digitale HDMI-formaat video-en audio-uitgang, geen transmissieverlies! Geavanceerde verwerking van videosignalen om de nauwkeurigheid van het beeld, de colorimetrie en de helderheid te verbeteren. Zorg voor een hoge kwaliteit van de beweging adaptieve verwerking en reverse interlace verwerking voor 480i en 576i ingangssignalen.
  • 🎧 【Audio Supplémentaire】 Hoewel HDMI-uitgang biedt audio-uitgang, een extra 3,5 mm audio-aansluiting kunt u een luidspreker of koptelefoon aan te sluiten. Zelfs de nachtbrakers kunnen genieten van het spelen in de middernacht en hoeven zich geen zorgen te maken over het storen van anderen

Más imágenes para este producto

Videos relacionados

No se han encontrado videos relacionados.


Anímate a dejar un comentario acerca de este producto y así ayudar a otros usuarios. Describe tu experiencia, su utilidad, sus características o lo que se te ocurra.